HTC Ocean Note, 6 inç HTC U Ultra Phablet Olarak Gelebilir

HTC'nin Yeni akıllı telefonu Ocean Note kod adlı cihazı detaylanıyor. Yeni iddialar HTC Ocean Note'un 6 inç ekranlı phablet segmentinde bir model olacağı yönünde.

Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC, geride bıraktığımız haftalarda, 12 Ocak tarihinde düzenlenecek bir etkinliği resmi olarak duyurmuştu. HTC'nin basın mensupları için yayınladığı davetiye, mor renkli bir arkaplan üzerine U harfinden oluşuyordu. Twitter üzerinden Onleaks kullanıcı adlı Steve Hommerstoffer paylaşılan iddialara göre geçtiğimiz günlerde hakkında bazı haberler paylaştığımız HTC Ocean Note'un adı HTC U Ultra olacak. 

Paylaştığı bilgilerin henüz doğrulanmadığını itiraf eden Onleaks, haberi kendisine ulaştıran kaynağa göre HTC U Ultra akıllı telefon, 6 inçlik bir ekrana sahip olacak. Yine iddialara göre HTC U Ultra, 3.5mm kulaklık girişi olmayan akıllı telefonlar arasına girmeye hazırlanıyor. Aslında bu değişikliğe pek şaşırmamak gerekiyor. Zira dual kamera kurulumu ve Usb Type-C bağlantı noktası ile birlikte 3.5mm kulaklık girişi olmayışı da son dönemde akıllı telefon pazarında oluşan yeni trendler arasında. 

https://twitter.com/OnLeaks/status/815126361752961025?s=03

Kulaklık jakı ile ilgili iddia, HTC Ocean Note (U Ultra) ile ilgili daha önce ortaya çıkan söylentiler ile örtüşüyor, bu da telefonun 3,5 mm'lik bağlantı noktası olmadan geleceği ihtimalini güçlendiriyor. Bu iddia ayrıca cihazın bir USB Type-C portuna sahip olacağını ve Siyah, Beyaz ve Mavi renkte olacağına da dikkat çekiyor. Cihaz aynı zamanda çift SIM özelliklerini de destekleyecek. 

HTC'nin 12 Ocak'ta düzenleyeceği etkinlikte duyuracağı diğer modeller arasında ise Ocean Smart ve Ocean Master adlı akıllı telefonlar bulunuyor.

Whatsapp