HTC Ocean Harmony, 3C Sertifikası Aldı

HTC'nin Ocean Harmony kod adı altında geliştirilen yeni bir akıllı telefonu, Çin'de 3C sertifikası aldı.

Bir kaç ay önce, Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC'nin 2017 yılı sona ermeden önce üç yeni akıllı telefonu daha piyasaya sunacağını dair haberleri sizlerle paylaşmıştı. HTC U11+ ve U11 Life modelleri zaten resmi olarak duyuruldu. Şimdi de sıra, HTC Ocean Harmony kod adı altında geliştirilen yeni cihazın resmiyet kazanmasına geldi. Çin sertifika kurumu CCC (3C) tarafından listelenen cihazın duyurusunu da oldukça yakın olduğu ortaya çıktı. 

Sertifikasyon listesine göre HTC Ocean Harmony kod adlı cihazın teknik özellikleri arasında, Qualcomm Snapdragon 652 yonga seti, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı bulunuyor. HTC 2Q4R400 model numarası ile listelenen akıllı telefonun, HTC U11 + 'da olduğu gibi 5.99 inç dar çerçeveli bir ekrana sahip olması bekleniyor. Bu cihaz, büyük olasılıkla, şirketin amiral gemisi akıllı telefonunun biraz daha uygun fiyatlı bir versiyonu olacak. 

Çin medyasında, yeni akıllı telefonun Snapdragon 660 yonga setine sahip başka bir versiyona sahip olacağını ve daha pahalıya mal olacağı öne sürülüyor. Snapdragon 652 yonga seti ile desteklenen HTC'nin fiyatı 2,599 CNY veya yaklaşık 400 USD olacak, ancak daha güçlü olan Snapdragon 660 versiyonu ise 3,599 CNY veya 540 USD fiyat etiketine sahip olacak.

Whatsapp