HTC Mesajlar Uygulaması Google Play Store Mağazasında Yayınlandı

HTC kendi geliştirdiği varsayılan mesaj uygulaması olan HTC Mesajlar uygulamasını Google Play Store mağazasında yayınladı. Kullanıcılar yeni uygulamayı mağazadan indirerek kullanmaya başlayabilir.

HTC'nin patentli mesajlaşma uygulaması olan HTC Mesajlaşma şuan itibariyle Google Play Store'da indirilebilir durumda. Eğer sizde HTC marka akıllı telefon kullanıyorsanız hemen Google Play Mağazasına giderek HTC Mesajlaşma yazın ve uygulamayı indirin. Yada dilerseniz BURAYA tıklayarak HTC Mesajlaşma uygulamasının Google Play sayfasında direkt olarak gidebilirsiniz.

Android'in kendisine özel mesajlaşma uygulamasını kullanmaktan bıktıysanız hemen HTC Mesajlaşma uygulamasını yukarıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Uygulama henüz yeni mağazaya sürüldüğü için hangi cihazlarla uyumlu olup olmadığı bilinmiyor. HTC markası haricinde başka cihazlar ile uygulamanın uyumlu olup olmadığını test ederek yorumlarda yazabilirsiniz.

HTC Mesajlar uygulaması herhangi bir mesajlaşma uygulamasından bekleyebileceğiniz gibi, MMS mesajlarının yanında SMS göndermenizi ve almanızı sağlıyor. Gerekirse uygulama üzerinden toplu halde grup mesajı gönderebilirsiniz. HTC Mesajlaşma uygulaması kullanması son derece kolay Türkçe dil desteğine sahip alternatif bir mesajlaşma uygulamasıdır.

HTC Mesajlar kullanıcılarının konuşmalarını yedeklemelerine ve gerektiğinde geri yüklemelerine imkan sağlıyor. Ayrıca, rahatsız edici spam iletilerin sizi daha fazla rahatsız etmemesi için bir engelleme listesini de yine HTC Mesajlar ile oluşturabilirsiniz.

Ayrıca, belirli biriyle mesajlaşmayı istemiyorsanız bireysel kişileri de yine uygulama üzerinden engelleyebilirsiniz. Diğer özellikler arasında anahtar kelimelerle metin mesajları arama, konuşma konusu görüntüleme, iletileri zaman veya tarihe göre sıralama ve gizlilik gibi farklı özellikler bulunuyor.

Whatsapp