HTC, Giriş Seviyesi Desire 12 Modelini Duyuracak

HTC'nin giriş seviye yeni bir akıllı telefon olarak duyurmaya hazırlandığı Desire 12'nin perakende satış kutusu, cihazın varlığını ve özelliklerini doğruladı.

Tayvan merkezli üretici HTC'nin mali raporları geleceğe yönelik olarak çok fazla umut vermiyor olabilir. Ancak bu durum, şirketin yeni akıllı telefonlar geliştirme konusunda isteğini engellemiyor. Bir HTC akıllı telefona ait perakende satış kutusunun internete sızdırılan görüntüsü, temel özelliklere sahip ve Desire 12 adını alacak olan mütevazi bir HTC akıllı telefonun varlığını ortaya koydu. 

Android Authority, HTC Desire 12'nin 32 GB depolama alanı ve 2 TB'a kadar microSD kart yuvası ile eleştirilen Mediatek yonga setine ve 3 GB RAM'e sahip olacağını iddia ediyor. Desire 12'nin ekranı ise HD + çözünürlükte (1440 x 720 piksel) 5.5 inç büyüklüğünde uzun boylu 18: 9 oranlı bir panele sahip olacak.

HTC Desire 12'nin arka kamerası, faz algılamalı otofokus ve 1080p video kaydı yeteneğine sahip 12MP bir sensöre sahip olacak. Ön kamera ise 5MP çözünürlükte olacak. Listede ayrıca 2,730 mAh batarya, 4G LTE, çift nano-SIM kart yuvası, WiFi 802.11 a / b / g / n ve elbette Bluetooth desteği de bulunuyor.

HTC, Desire 12 akıllı telefonunu muhtemelen, MWC 2018'den sonra ayrı bir etkinlikte tanıtliılacsğı iddia edilen HTC U12 amiral gemisi ile birlikte tanıtabilir.

Whatsapp