HTC Desire 10 yakında sunulabilir

HTC, amiral gemisi akıllısının daha uygun bir versiyonunu mu satışa sunacak?

Son dönemde akıllı telefon pazarında istediği işler bir türlü yolunda gitmeyen HTC, bu sene yen amiral gemisi HTC 10 ile çıkış arıyor. Ancak gelen satış rakamları bilgileri ise HTC 10 için hiç de iyiye işaret etmiyor.

Bu sene sonuna kadar Tayvan devinin 1 milyon HTC 10 akıllı telefon satacağı ön görülüyor ve karşılaştırma yapacak olursak eğer, Samsung'un Mart ayından bu zamana kadar sattığı Galaxy S7  / S7 edge sayısı ise 26 milyonu geçmiş durumda.

Gelen bilgilere göre HTC, yeni bir hamle ile satış rakamlarını arttırma peşinde olabilir. Twitter üzerinden verdiği sızıntılar ile adından söz ettiren, @evleaks ya da gerçek adı ile Evan Blass, yeni bir bilgi paylaştı.

Blass, "What's an HTC 10 without Desire 10" yazısı ile yeni bir akıllı telefonun ilk sinyallerini verdi. Görünüşe göre HTC; yakında amiral gemisi akıllısı HTC 10'un daha düşük özellikli ve daha ucuz bir versiyonunu sunacak.

Yeni akıllı telefon HTC Desire 10 adı ile gelirken, tasarım olarak HTC 10'a benzer olarak gelmesini bekleyebiliriz. Çıkış tarihi olarak ise Evan Blass, 2016 3. çeyreği işaret ediyor ve bu da büyük ihtimalle HTC Desire 10'un Eylül ayında sunulabileceği anlamına geliyor.

Büyük ihtimalle plastik kasa ile karşımıza gelecek olan yeni HTC Desire 10, özellik olarak ise HTC 10 ile gelen bazı özellikleri içerebilir.

https://twitter.com/evleaks/status/752106571522461696

Whatsapp