HTC Desire 10 Tanıtımını Canlı İzleyin

Hayvanlı üreticinin yeni orta seviye akıllı telefonu Desire 10 tanıtımını canlı izleyebilirsiniz. İşte Desire 10 tanıtım linki..

Tayvan merkezli üretici HTC, yarın orta seviyedeki güçlü modeli Desire 10 modelini tanıtacak. HTC'nin resmi sayfasından yapılacak yayın sayesinde Desire tanıtımını http://www.htc.com/tr/go/launch/ bağlantısı üzerinde 20 Eylül Türkiye saati ile 10:00'dan itibaren canlı olarak izleyebilirsiniz.

HTC, amiral gemi modeli HTC 10'un satış rakamları istenilen seviyede gerçekleşmese de son dönemlerde piyasaya sunduğu orta ve alt seviyedeki Desire serisi akıllı telefonların satış rakamları ile iyi bir ivme yakalamıştı. Desire serisinin başarısı ile mali durumlarında da düzelme görülen Tayvan merkezli üretici, tanıtımını yapmaya hazırlandığı HTC Desire 10 serisi ile yeni bir başarı hikayesi yazmayı amaçlıyor. 

Hakkında bir çok iddia ortaya atılan HTC Desire 10'un internete sızan bilgilere göre 5.5 inç büyüklüğünde full HD ekrana ve 3GB RAM'e sahip olacağı iddia ediliyor. 13 MP, f/2.2, laser autofocus, OIS, dual-LED (dual tone) flaşlı arka kameraya sahip olması beklenen HTC Desire 10, 5MP OIS destekli ön kamera ve Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile gelecek. 

HTC Desire 10, 32GB ve 64GB olmak üzere iki farklı depolama alanı çözümü sunarken, doğrulanan bilgilere göre Mavi ve Siyah renk seçenekleri ile satışa sunulacak. HTC Desire 10'un işlemcisi ve bataryası ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmazken, iddialı ses özellikleri ile gelmesi bekleniyor. 

Whatsapp