HTC Desire 10 Pro ve Desire 10 Lifestyle akıllı telefonlar Kuzey Amerika'da sunulmayacak

HTC'nin kısa süre önce duyurduğu yeni Desire 10 modeller ABD ve Kanada'da satışa sunulmayacak...

Akıllı telefon pazarında bu ay içerisinde  bir çok önemli cihaz duyurusu gerçekleştirilirken, HTC de duyuru yapan firmalar arasında yer aldı. Firma bir süredir gündemde olan yeni akıllı telefon modelleri HTC Desire 10 Pro ve Desire 10 Lifestyle akıllı telefon modellerini düzenlediği etkinlikle resmi olarak duyurdu.

https://www.youtube.com/watch?v=E0Xe-fHNDY8

HTC Desire 10 Pro ve Desire 10 Lifestyle akıllı telefonlar yakında satışa sunulacaklar, ancak önemli iki pazarda yakın zamanda yer almayacağını söyleyebilir. HTC'den gelen resmi açıklamaya göre Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada dışında diğer ülkelerde akıllı telefonlar satışa çıkacak. HTC, Kuzey Amerika dışında kalan ülkelere odaklanmayı planlıyor.

HTC Desire 10 Pro akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekran ile geldi. 4GB sistem belleğine sahip olan yeni akıllı telefonun dahili veri kapasitesi de 64GB olurken, akıllı telefon sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio P10 yonga setinden güç alıyor. 20MP arka kamera ve 13MP ön kamera HTC Desire 10 Pro'da bulunurken, işletim sistemi ise Android 6.0 Marshmallow olmakta.

Diğer model HTC Desire 10 Lifestyle ise 5.5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD ekran içeriyor. Cihazın yonga seti dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 400 olurken, ayrıca HTC Desire 10 Lifestyle 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulmakta. 13MP arka kamera  ve 5MP ön kamera da diğer önemli özellikler olurken, bu cihazın işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow.

Whatsapp