HTC Desire 10 Lifestyle ve Pro modellerin yeni render görselleri ortaya çıktı

Çok yakında HTC Desire 10 Lifestyle ve Pro olarak yeni cihaz duyuruları gelecek...

Akıllı telefon pazarında bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan HTC, bu sene en güçlü modeli olarak HTC 10'u Mart ayında sunmuş ve daha sonra da Türkiye dahil olmak üzere bir çok pazarda da satışa sunarken, çok yakında yeni bazı Desire modelleri ile pazarda satış rakamlarını arttırmayı planlıyor.

HTC'nin bir süredir Desire 10 Lifestyle ve Desire 10 Pro olarak iki yeni akıllı telefon modeli hakkında bilgiler geliyor. Desire bilindiği üzere HTC'nin düşük fiyatlı modelleri olurken, bu yeni akıllı telefonlar da özellikle bütçesi yeterli olmayan teknoloji meraklılarına sunulacak.

HTC'nin Desire 10 Lifestyle ve Desire 10 Pro modellerinin bazı görselleri ortaya çıktı ve baktığımızda da oldukça başarılı olduğunu belirtelim. Görsellere baktığımızda cihazların büyük kamera içerdiğini ve ayrıca kameranın hemen altında da dual LED flaş ve Laser AF görülebilmekte. 13MP çözünürlükte kamera yer alıyor ve ayrıca bu kamera OiS desteğine de sahip.

Diğer taraftan ön kamera ise 5MP çözünürlükte geliyor ve HTC 10'da da olduğu gibi bu kamera da donanımsal OiS desteği ile sunulacak. Akıllı telefonda BoomSound Hi-Fi Edition dual hoparlörler bulunuyor. 

Ekran ise 5.5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD olarak gelirken, HTC Desire 10 Pro'nun ise ekranın biraz daha yüksek çözünürlükte geleceği kaydedilmekte. HTC Desire 10 modeller, 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi ile 3GB ve 32GB olmak üzere iki farklı versiyon olarak gelecek. 

Bu yeni cihazlar Eylül ayında resmi olarak duyurulacak.

Whatsapp