HTC Desire 10 Lifestyle Teknik Özellikleri Sızdırıldı

HTC'nin orta segmentteki yenş akıllı telefonu Desire 10 Lifestyle tüm detayları ile internete sızdırıldı.

Akıllı telefon pazarının köklü üreticilerinden Tayvan merkezli üretici HTC, Desire serisi altında yeni bir orta segment akıllı telefon sunma hazırlığında. Desire serisi altında sunulacak yeni orta seviye akıllı telefonlar ise amiral gemi HTC 10 markası altında adlandırılacak. HTC'nin yeni orta segment akıllı telefonları önümüzdeki aydan itibaren piyasada olacak. 

Bu iddialar, paylaştığı sayısız bilgi ile teknoloji dünyasının güvenini kazanan Evan Blass'a ait. Evan Blass Venturebeat üzerinde yayınladığı haberinde Tayvan merkezli üretici HTC'nin yeni akıllı telefonu olması beklenen Desire 10 Lifestyle hakkında çok önemli bilgiler paylaştı. 

HTC Desire 10 Lifestyle 5.5 inç büyüklüğünde 1280x720 piksel ekrana ve farklı bir kaç renk seçeneğine sahip olacak. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ve Sense ara yüzü ile çalışacak olan Desire 10 Lifestyle, düşük donanım özelliklerine modeli bilinmeyen dört çekirdekli Qualcomm'un Snapdragon işlemcisi de dahil olacak. HTC Desire 10 Lifestyle'ın bellek özellikleri ise bölgeye göre değişen iki seçeneğe sahip. 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı ve 3GB RAM ile 32GB dahili depolama alanı olmak üzere iki farklı bellek seçeneği bulunuyor. 

Kamera özellikleri tarafında ise Desire 10 Lifestyle 13MP BSİ sensörlü led flaşlı arka kameraya sahip olacak. Ön kamera da 5MP BSI sensöre sahip ve her iki kamera da 1080p video kaydı yeteneğine sahip. HTC Desire 10 Lifestyle HTC'nin rakipsiz ses sistemi BoomSound HİFİ hoparlörleri ve 24-bit sistem sesine sahip. 

HTC Desire 10 Lifestyle ve Desire 10 Pro akıllı telefonlar ikisi birlikte Eylül ayı sonlarında resmi olarak tanıtılacak. Fakat her iki telefonun fiyatı hakkında şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor. 

Whatsapp