HTC Desire 10 akıllı telefon için teaser video geldi

HTC'nin Desire 10 modelleri çok yakında gün yüzüne çıkacak...

Şu sıralar Tayvan merkezli akıllı telefon devi HTC, dört yeni akıllı telefon ile gündemde. Bunlardan iki tanesi Google'ın yeni cihazları olurken, çok yakında Pixel ve Pixel XL adındaki yeni HTC üretimi iki akıllı telefon gün yüzüne çıkacak. Daha önce farklı üreticilerden Nexus cihazlar sunan Google'ın bu sene HTC'ye iki akıllı telefon ürettireceği ve bu cihazların da Nexus olarak gelmeyeceği iddia ediliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=UK1P1FTYtAE

Diğer taraftan ayrıca bu ay içerisinde HTC'nin yeni iki Desire modeli de duyurulacak. 20 Eylül tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulması beklenen bu yeni akıllı telefonların HTC Desire 10 Lifestyle ve Desire 10 Pro adları ile geleceği kaydedilmekte.

HTC, bir süredir teaser görsel ve ve videolar yayınlarken, yeni bir video daha firmadan geldi. Parmak izi tarayıcısının ön plana çıkartıldığı videoda HTC Desire 10 görünürken, ayrıca 20 Eylül tarihine de vurgu yapılıyor.

Cihazların teknik özellikleri hakkında remi bilgiler olmamakla birlikte iddialara göre HTC Desire 10 Lifestyle akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde 1280x720 piksel HD ekran ile sunulacak. Ayrıca 3GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi ile gelecek olan akıllı telefon 13MP arka kamera 5MP ön kamera içerecek.

HTC Desire 10 Pro ise 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekran ile geliyor. Bu cihazda da 3GB sistem belleği, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi yer alacak ve ayrıca akıllı telefon 13MP arka kamera ve 5MP ön kamera özellikleri içerecek.

Whatsapp