HTC Bolt akıllı telefonun bazı detayları Sprint üzerinden geldi

HTC'nin yeni akıllı telefon modeli Bolt / 10 evo teknik detaylar Sprint'in belgeleri üzerinden detaylandı.

Akıllı telefon pazarında bir çok modeli pazara sunan HTC, bir türlü istediği başarıyı yakalayamazken, bu sene özellikle de HTC 10 olarak firmanın amiral gemisi büyük ilgi gördü. Üst düzey donanım özellikleri ile gelen cihazın ardından firma yeni bir üst seviye akıllı telefon daha sunma hazırlıkları içerisinde.

Bir süredir, firmanın yeni bir akıllı telefonu hakkında bilgiler geliyor. HTC Bolt adı ile Amerika Birleşik Devletleri'nde büyük cep telefonu operatörlerinden Sprint üzerinden sunulacak olan akıllı telefonun ayrıca uluslararası pazarda da HTC 10 evo adı ile yerini alacağı iddia ediliyor.

HTC Bolt / 10 evo 11 Kasım tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulacak. Duyurudan önce etkinlikte Sprint tarafından sunulacak olan sunu dosyaları sızdırıldı. Bu dosyalar üzerinden cihazın teknik özelliklerine dair bazı bilgilere de ulaşmak mümkün.

Bu yeni akıllı telefon suya dayanıklı olarak sunulacak. IP57 sertifikasına sahip olan akıllı telefon 1 metre suda 30 dakika kalabilecek. Ayrıca arka kameranın da OiS destekli 16MP çözünürlükte geleceğini belirtelim. Bu kamera özellikle düşük ışıkta yüksek performans sunacak. 

HTC Bolt ayrıca Apple'ın iPhone 7 / 7 Plus modelleri gibi 3.5mm kulaklık çıkışı olmadan sunulacak. Cihazın dünyanın ilk adaptif kulaklığı ile sunulabileceği kaydedilmekte. 3.200mAh batarya içerecek olan akıllı telefon 5 .5 büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Ayrıca cihaz 3GB sistem belleği içerecek.

Whatsapp