HTC Bolt akıllı telefon Quad HD ekran ve SD810 ile geliyor

HTC'nin yeni üst seviye akıllı telefonu hakkında bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor...

Bu sene de satış rakamları ile isteneni veremeyen Tayvan kökenli akıllı telefon devi HTC, özellikle amiral gemisi modeli HTC 10 ile ses getirmişti. Şimdi de yeni bir başka üst seviye akıllı telefon üzerinde çalışan HTC'nin bu yeni cihazı HTC Bolt adı ile gün yüzüne çıkarken, henüz resmi olarak duyurulmuş değil.


HTC Bolt hakkında bir süredir bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de Twitter üzerinden bazı yeni haberler geldi ve bu bilgilerin kaynağı da Twitter olmakta. @LlabRooFeR adındaki HTC ROM geliştiricisi Twitter üzerinden yeni bazı bilgiler paylaştı.

@LlabRooFeR HTC Acadia kod ismine sahip olan bu yeni akıllı telefon HTC Bolt'un Qualcomm Snapdragon 810 yonga seti yanı sıra 5.5" büyüklüğünde Quad HD dokunmatik ekran ile sunulacağını ifade ediyor. Qualcomm'un Snapdragon 810 yonga seti bilindiği üzere geçtiğimiz sene üst seviyede kullanılan ve aşırı ısınma sorunları gösteren bir yonga seti olmuştu.

HTC 10, 5.2" büyüklüğünde ekrana sahip ve yeni cihazın da 5.5" seviyesindeki cihazlarla rekabete gireceği ifade ediliyor. Diğer teknik özelliklerini sizlere verecek olursak eğer, bu yeni akıllı telefonun 3GB sistem belleği ve ayrıca 64GB dahili veri kapasitesi içereceği belirtiliyor.

HTC Bolt'un daha önce sadece ABD'de sunulacağı iddiaları gelse de son gelen bilgiler Avrupa, Africa ve OrtaDoğu'da da bu akıllı telefonun teknoloji meraklılarına sunulacağı şeklinde.

Whatsapp