HTC Android 8.0 Oreo güncellemesi alacak cihazlarını duyurdu

HTC firması gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte, Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak olan üç akıllı cep telefonu modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Akıllı cep telefonu üretiminin önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Tayvan merkezli HTC firması, gerçekleştirdiği duyuru ile Android 8.0 Oreo güncellemesini hangi cihazların alacağını duyurdu. Android eko sisteminin en önemli üreticisi konumunda olan HTC firması ilk etapta Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak üç akıllı telefon modelinin resmiye kavuştuğunu belirtirken, listenin ilerleyen günlerde genişleyebileceğini işaret etti.

HTC'nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda HTC U11, HTC U Ultra ve HTC 10 modellerinin dünya çapında Android Oreo güncellemesi alacağı açıklanırken, güncellemenin ne zaman cihaz sahiplerine sunulacağını da belirtmedi. Aslında bakarsanız zaten bu 3 modelin içerdiği teknik özellikler bakımında bu güncellemeyi alacağına kesin gözle bakılıyordu. HTC'de bu açıklamayı yaparak hem tüketicilerin gönlüne su serpmiş, hemde hızlı gerçekleştirdiği açıklama ile müşteri memnuniyeti toplamış oldu.

Resmi bir açıklama olmamasına rağmen firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere baktığımızda cihazların en geç önümüzdeki ay itibariyle güncellemeyi alacağı ve güncelleme alacak diğer modellerin de önümüzdeki ay itibariyle netleşmesi bekleniyor.

Whatsapp