HTC, amiral gemisi HTC 10 için yeni bir teaser daha yayınladı

HTC'nin amiral gemisi HTC 10 için yayınladığı yeni teaser video, cihazın oldukça güçlü bir batarya ömrüne sahip olacağına işaret ediyor

Akıllı telefon pazarının köklü üreticisi Tayvan merkezli HTC, 2016 amiral gemi akıllı telefonu HTC 10 için tanıtım hazırlıklarına devam ediyor. Nisan ayının başlaması ile birlikte her gün firmanın resmi twitter hesabı üzerinden yayınlanan tanıtım videoları ile HTC 10 hakkında detaylar ve ipuçları paylaşan firma, bugün yeni bir videoyu daha yayınladı. 

HTC 10'un batarya gücüne vurgu yapılan videoda,  amiral gemi akıllı telefonun,  tüm gün yoğun kullanımda bile gücünün tükenmediği konusu işleniyor. Daha önce paylaşılan videolarda HTC 10'un Kamera, Ses Yetenekleri ve hızı mn plana çıkarılırken, bugün yayınlanan videoda ise HTC 10 batarya süresine dikkat çekiliyor. Yayınlanan bu videolarla Tayvanlı üretici HTC 10'a karşı oluşan beklentileri sürekli yükseltiyor. Umarız HTC 10,  oluşan bu yüksek beklentileri karşılayacak düzeyde genel performansa sahip olur. 

Gördüğümüz gibi HTC 10 için yayınlanan videolarda kullanılan "takıntılı" teması bu videoda da yer alıyor. Şirketin mühendisleri bu sefer bu takıntının telefonun batarya ömrünü geliştirmek üzere yapılan ve uzun saatler süren çalışmalarda göründüğünü belirtiyor. Fakat gemiş sızıntılar doğruysa,HTC 10, Galaxy S7 gibi 3.000 mAh bataryaya sahip olacak. Bu yüzden HTC ve Samsung'un amiral gemileri arasında batarya ömrü karşılaştırmaları yapmak çok kolay olacak.

Söylentilere göre HTC 10,  5.1 veya 5.2 inç büyüklüğünde Quad HD Super LCD 2 ekrana sahip olacak. Qualcomm'un Snapdragon 820 Kyro işlemcili Quad core yonga seti,  4GB sistem belleği,  32GB dahili depolama alanı,  12MP ultrapiksel arka kamera ve muhtemelen OİS destekli 5MP ön kamera gibi özelliklere sahip olması beklenen HTC 10,  12 Nisan tarihinde resmi olarak tanıtılacak. 

Whatsapp