HTC, Akıllı Ekran Uygulamasını Google Play Store'da Yayınladı

HTC, Akıllı telefonları için yeni bir uygulama daha yayınladı. Akıllı Ekran uygulaması, telefonlara "Always On" ekran olarak bilinen özellikleri getiriyor.

HTC Akıllı Ekran, henüz piyasaya sürülmemiş bir akıllı telefon olan HTC U11 +'da önceden yüklenmiş olarak sunulan bir Android uygulamasıdır. Uygulama, HTC Ambient Display'i kullanıyor ve bu özellik U11 + ile birlikte gelecek.

Tayvan merkezli şirket, bu uygulamayı Google Play Store'da yayınlamaya karar verdi ancak uygulamanın diğer HTC cihazlarıyla uyumlu olup olmadığı henüz belli değil.

HTC Akıllı Ekran uygulaması, ekranda üzerinde saat, tarih ve batarya şarj durumu hakkında bilgi veriyor. Ayrıca, bildirim simgeleri ve farklı saat stilleri ile iki mod (hareketle başlatma ve daima açık) özellikleri içeriyor.

Ayrıca, Akıllı Ekran uygulaması, Cep Modu olarak adlandırılan ve kullanıcılar telefonlarını ceplerine koyduğunda uygulamayı otomatik olarak kapatarak, şarj tasarrufu yapmayı sağlayan bir özelliğe de sahip. 

HTC Akıllı ekranda sağlanan bilgiler:

  • Saat/Tarih
  • Bildirim simgeleri
  • Pil gücü
  • Farklı bir ülkeye seyahat ederken seyahat saatini gösterin
  • 2 mod: hareket başlatma ve her zaman açık
  • Farklı saat tarzları
  • Cep modu: Cihazınız cepte veya çantadayken, güç tasarrufu yapmak için HTC Akıllı ekran otomatik olarak kapatılacaktır.

HTC U11+'ın bu ay içinde raflardaki yerini alması bekleniyor ancak telefonla birlikte ön yüklü olarak gelecek olan bu özellik piyasaya çıktı bile. Bu sayede, en azından HTC'nin işletim sistemi güncellemelerini uygulamak zorunda kalmadan, uygulamayı daha sık güncellemesi ve çok daha kolay bir şekilde güncellemesi sağlanacak.

HTC Akıllı Ekran Uygulaması Google Play Store'da

Whatsapp