HTC, 2017 Sonundan Önce Üç Akıllı Telefon Modeli Sunacak

Tayvanlı üretici HTC, bu yıl sonundan önce üç yeni akıllı telefon modelini daha piyasaya sunacak.

Bir HTC yetkilisi, 2017 yılının başında Tayvan merkezli şirketin bu yıl 6-7 akıllı telefon modelini piyasaya sunacağını ve bu rakamı geçmeyeceğini belirtmişti. HTC topluluğunun bir üyesi ve twitter kullanıcısı Corn Chen, 2017 yılı sonunda piyasaya sürülmesi beklenen HTC akıllı telefon modellerinin kod adlarını ve tüm cihazların bazı özelliklerini paylaştı. Bu cihazların, Ocean Master, Ocean Harmony ve Ocean Lite kod adlarını taşıyacakları belirtiliyor.

Chen'e göre, Ocean Master kod adlı model, 6 inç büyüklüğünde bir ekran ve biri 12 MP sensörlü ve diğeri 8 MP sensörlü olmak üzere çift kamera kurulumuna sahip olacak. Cihazın ön kamerası da 8MP çözünürlükte olacak. 

HTC Ocean Master'ın iki farklı bellek yapılandırması seçeneği olacak. Birincisi  4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile gelirken, ikinci versiyon ise  6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olacak. 

Ocean Lite ve Ocean Harmony ise sadece 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip tek bir versiyona sahip olacak. İki cihaz arasındaki fark ise Ocean Lite'ın  5.2 inç ekrana sahip olması ve Ocean Armoni'nin ise 6 inç panele sahip olması olacak. 

Ocean Master ve Ocean Lite'ın Kasım ayında resmi olarak duyurulacağı iddia ediliyor. Ocean Harmony ise  yılbaşından hemen önce yılın son ayında gün yüzüne çıkacağı belirtiliyor. 

Bu üç telefondan hiçbiri HTC'nin Android One programı kapsamında ürettiği HTC U11 Life modeli olmayacak. Bu noktada şirketin dört model piyasaya sunacağını da belirtebiliriz. 

Whatsapp