HTC 10'un kamerası hakkında bilgiler yeni teaser video içinde gizli

HTC 10'un kamerası hakkında bir video firmadan gelirken, videoda gizli bilgiler de yer almakta.

HTC'nin uzun süredir hakkında bilgiler gelen yeni amiral gemisinin tanıtılmasına çok az bir süre kaldı. Gelen bilgilere göre firma, 12 Nisan tarihinde düzenleyeceği bu etkinlikle HTC 10 olarak adlandıracağı yeni nesil amiral gemisini gün yüzüne çıkartacak. 

Daha önceki modellerde olduğu gibi HTC One M şeklinde bir isimlendirmeye gitmeyecek olan firmanın yeni amiral gemisinin ayrıca tasarım olarak HTC One A9 çizgisinde geleceğini de söyleyebiliriz.

HTC yeni amiral gemisi için her gün yeni teaser videolar yayınlarken, yeni videosunda cihazın kamerasına vurgu yapıyor. HTC'nin yayınladığı videonun içerisinde oldukça önemli bazı detaylar ortaya çıktı. Videoda defter üzerinde bazı yazılar göze çarparken, burada kameranın bazı özellikleri görülmekte.

Buna göre HTC'nin yeni akıllısı Ultrapixel sensör ile geliyor. OiS desteğine de sahip olacak olan kamera ayrıca 4K çözünürlükte video çekimi de gerçekleştirebilecek. 

Henüz kesin olmasa da arka kameranın 12MP çözünürlükte geleceği iddia ediliyor.

Ayrıca diğer özelliklerin ise 5.15" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi olacağı belirtilmekte.

Whatsapp