HTC 10, resmi sunum videosunda ortaya çıktı

Tayvanlı üretici HTC'nin yeni amiral gemi akıllı telefonu HTC 10 hakkındaki sızıntılar devam ediyor.

Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC,  son bir kaç yıldır akıllı telefon pazarında özellikle de amiral gemi seviyesinde akıllı telefonlarında başarılı satış rakamlarına ulaşmakta güçlük çekiyor. Geçtiğimiz yıl şirketin ortaklarına bu konuda bir sunum yapan ve bir dahaki amiral gemi akıllı telefonlarının son derece güçlü ve özel bir telefon olacağının garantisini veren şirket CEO'su Cher Wang, yeni amiral gemi tanıtımı öncesinde bu iddiasında haklı çıkacak gibi görünüyor. 

HTC One 10 adı ile gelmesi beklenen fakat son dönemde gelen bilgilere göre HTC 10 adı ile pazarlanması beklenen firmanın teni amiral gemisi hakkında sayısız bilgi internetesızmıştı. Fakat bugün ortaya çıkan bir video artık bilgi sızıntısında son nokta olarak niteleniyor. Zira Fransa merkezli NowhereElse adlı site üzerinde kurucusu Steve Hommerstoffer tarafından paylaşılan bir video HTC 10'un tüm tasarımını gözler önüne seriyor. İşte HTC 10 resmi tanıtım videosu: 

HTC 10, şirket tarafından twitter üzerinde yayınlanan ve çeşitli kaynaklar tarafından sızdırılan bilgiler göre 5.1 veya 5.2 inç büyüklüğünde Quad HD Super LCD 2 ekrana sahip olacak. Qualcomm'un Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak olan HTC 10,  4GB sistem belleği ile 32GB dahili depolama alanı tarafından destekleniyor. HTC 10 kamera özellikleri tarafında ise 12MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile gelirken, USB Type-C bağlantı noktası ile 3.000 mAh bataryaya sahip olacak. 

HTC 10,  12 Nisan tarihinde düzenlenecek etkinlikte tanıtılarak resmiyet kazanacak. 

Whatsapp