HTC 10 için yeni bir güncelleme yayınlandı

HTC, amiral gemisi için yeni bir güncelleme daha yayınladı.

Tayvan merkezli HTC; bu sene sunduğu bir çok model ile dikkatleri üzerine çekerken, en önemli modeller ise Nisan ayında firmadan gelen amiral gemisi model HTC 10 ve kısa süre önce de HTC Bolt adındaki bir başka üst seviye modelini ABD'de satışa çıkardı. Bu akıllı telefonun uluslararası versiyonu ise HTC 10 evo adı ile gelmişti.

Güncelleme açısından da hızlı davranan HTC, yaklaşık 1 ay kadar önce HTC 10 modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesi sunmaya başlamıştı. Bu güncellemenin ardından HTC 10 için başka bir güncelleme haberi daha geldi. OTA olarak sunulan bu yeni güncelleme 610MB dosya büyüklüğüne sahip.

Bu yeni güncelleme ile birlikte yeni özellik, uygulama ya da servis gelmediğini belirtelim. Sadece son Android güvenlik güncellemeleri ile birlikte optimizasyona yönelik iyileştirmelerin bu yeni güncellemede yer aldığı ifade ediliyor.

HTC 10 akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelmişti. Akıllı telefonun diğer özellikleri ise 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera ve 3.000mAh batarya olmakta.

Metal kasa tasarımı ile gelen akıllı telefonun önünde fiziksel Home butonu da yer alıyor ve parmak izi tarayıcısı da bu butona entegre olarak gelmekte.

Whatsapp