HTC 10 Android Nougat Avrupa'da tekrar sunuldu

HTC, kısa bir aradan sonra Android Nougat güncellemesini Avrupa'da tekrar sunmaya başladı.

Tayvan'ın önemli akıllı telefon üreticilerinden olan HTC, cihazlarında Android mobil işletim sistemini kullanırken, Google'ın geçtiğimiz sene Ağustos ayında yeni Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemini sunmasının ardından önemli cihazları için güncelleme çalışmalarına başlamıştı. Listenin en tepesinde ise doğal olarak HTC'nin geçtiğimiz sene sunduğu amiral gemisi akıllı telefon modeli HTC 10 yer alıyordu.

https://twitter.com/wheelergd/status/827906588199510019

HTC, amiral gemisi modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesini Kasım ayı itibari ile yayınlamaya başlamıştı. Nougat'ın yeniliklerini getiren bu yeni güncelleme daha sonra Ocak ayında da Avrupa'da durdurulmuştu. Kısa süre sonra HTC, güncellemeyi Avrupa'da HTC 10 için tekrar yayınlamaya başlamış, ancak kısa süre sonra ikinci kez durdurulmuştu.

Gelen bilgilere göre HTC, 3. kez güncellemeyi amiral gemisi için Avrupa'da yayınlamaya başladı. HTC'nin Ürün ve Servis Bölümünün başındaki isim olan Graham Wheeler'den gelen bilgilere göre cihaz üzerinden güncellemeye ulaşılamıyor. HTC 10 sahiplerinin PC üzerinden Android 7.0 Nougat güncellemesini indirerek akıllı telefonlarına yükleyebileceği Wheeler tarafından ifade ediliyor.

HTC 10 akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD ekran, 4GB sistem belleği, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera özellikleri ile sunulmuştu.

Whatsapp