HTC 10 akıllı telefonun fiyatı önemli bir ülkede indi

HTC, amiral gemisinin Hindistan fiyatında indirime gitti..

HTC akıllı telefon pazarında mücadele eden en önemli üreticilerden ve bu sene özellikle de yeni amiral gemisi modeli HTC 10 ile ses getirdi. Bu akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri ile geldi ve ülkemiz de dahil olmak üzere bir çok ülkede satışta.

Sene sonuna yaklaşılırken, HTC, amiral gemisinin satış rakamlarını arttırma peşinde ve gelen bilgilere göre dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da HTC 10'un satış fiyatında indirime gidildi.

HTC Hindistan tarafından yapılan duyuruya göre akıllı telefonun daha önce INR 52,990 ($795) olan fiyat etiketi indirim ile INR 47,990 ($720) seviyesine geriledi. Ancak yine de en güçlü rakiplerinden olan Samsung'un Galaxy S7 ve LG'nin G5 amiral gemisi modellerine göre HTC 10'un fiyatının yüksek olduğunu söyleyebiliriz. 

Çinli firmalar da Hindistan pazarına oldukça önem verirken, bu firmalar düşük fiyat etiketine sahip oldukça etkileyici modelleri Hindistan pazarına sunmaktalar ve ayrıca Hindistan merkezli başarılı üreticiler de bulunmakta.

HTC 10 akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, Adreno 530 grafik işlemci, 4GB sistem belleği, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android Marshmallow mobil işletim sistemi gibi özelliklerle geldi.

Whatsapp