HTC 10 akıllı telefon şimdi de siyah rengi ile göründü

HTC'nin yeni amiral gemisinin siyah versiyonunun görseli sızdırıldı

Yarın akıllı telefon pazarı için oldukça önemli bir akıllı telefon duyurusu HTC'den gelecek. Tayvan kökenli firma, düzenleyeceği etkinlikle yeni nesil amiral gemisi HTC 10'u resmi olarak duyuracak. Daha önce HTC One M serisi modelleri gelirken, gelen bilgiler firmanın daha basit bir adlandırmaya geçeceği şeklinde.

Geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefonun beyaz renkli versiyonunun görseli ortaya çıkarken, şimdi de HTC 10'un siyah renginin görselleri geldi. Sızdırılan tüm görselleri bir aradaya toplarsak eğer, cihazın bu tasarım ile geleceğinin kesinleştiğini de söyleyebiliriz.

HTC'nin yeni akıllısı önceki modellere göre farklı bir tasarım çizgisi ile geliyor. Daha önce firma HTC One A9 adındaki bir modelinin sunmuş ve firamnın yeni amiral gemisinin da bu tasarım çizgisinde olacağının bilgisini vermişti.

HTC 10 akıllı telefon kısa süre önce GFXBench ve Geekbench'de de görünürken, teknik özellikler de detaylanmıştı.

Bu bilgilere göre yeni akıllı telefon 5.1" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. 4GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefon ayrıca 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

Cihazın yonga seti Qualcomm tarafından geliştirilen ve dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 olurken, akıllı telefon 12MP Ultrapixel arka kamera içerecek ve ayrıca 5MP ön kamera ile sunulacak. 

İddialara göre HTC 10'un ön kamerası OiS desteği ile sunulabilir. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi içerecek olan cihaz metal kasa tasarımı ile gelirken, ayrıca parmak izi tarayıcısına da sahip olacak.

Whatsapp