HP'nin Yeni Windows 10 Telefonunun Orta Seviye Olacağı İddia Ediliyor

HP'nin Microsoft'la işbirliği içinde yeni bir Windows 10 akıllı telefon geliştirdiği haberlerinin ardından bu telefona ait bilgiler gelmeye devam ediyor.

Elite X3 akıllı telefonu ile Windows ekosisteminin en güçlü modeline sahip olan HP'nin geçtiğimiz haftalarda yeni bir Windows 10 Mobile akıllı telefon üzerinde daha çalıştığı bilgisi gelmişti. Tüketici odaklı olacağı belirtilen yeni Windows 10 Mobile akıllı telefon hakkında bazı yeni iddialar ortaya atıldı. 

Microsoft'la işbirliği içinde geliştirilen HP'nin yeni Windows 10 Mobile akıllı telefonu orta seviye özellikleri ile tüketici odaklı bir model olacak. Drwindows.de tarafından yayınlanan göre orta seviyede konumlandırılacak olan bu yeni Windows 10 Mobile akıllı telefonun Snapdragon 6xx serisi işlemciden güç alacak ve Windows 10 Mobile Continuum teknolojisini destekleyecek. 

HP'nin yeni Windows 10 Mobile akıllı telefonu Continuum dışında Lumia akıllı telefonlarda görmeye alışık olduğumuz Çift tıkla uyandırma ve Göz atma ekranı (Glance Screen) gibi ekstra özelliklere de sahip olacak. Yeni HP Windows 10 akıllı telefon ayrıca, HP Elite X3'ün HP Desk Dock ve Lapdock gibi aksesuarlarıyla da uyumlu olacak. 

HP, ilk Windows 10 Mobile akıllı telefonu Elite X3'ü yaz aylarında satışa sunmuştu ve geride bıraktığımız haftalarda fiyat indirimi ve aksesuar hediyeleri ile farklı kampanyalar sayesinde beklentilerin üzerinde satış rakamına ulaşmıştı. HP Elite X3'ün 2017 Ocak ayından itibaren Türkiye'de de satışa sunulması beklenirken, fiyatı hakkında şimdilik bir bilgi bulunmuyor. 

Whatsapp