HP'nin Videosu Sahadaki Her Polisin Neden Elite X3'e Sahip Olması Gerektiğini Gösteriyor

HP, Windows 10 Mobile amiral gemisi Elite X3 için yayınladığı yeni bir videoda Polisin teşkilatlarının Neden bu akıllı telefonu tercih etmesi gerektiğini anlatıyor.

HP, Windows 10 Mobil ile çalışan HP Elite x3 akıllı telefonun, günlük devriye turlarına çıkmadan önce tüm polislere verilmesinin çeşitli nedenlerini gösteren bir video yayınladı. Videoda gösterildiği üzere sıradan bir günde polis memurları, kanıt bilgilerini dosyalama, çağrı cevaplama ya da ekran dosyası hazırlama gibi işlere ihtiyaç duyabilir. HP Elite X3, bu gmrevlerin hepsinde ve daha fazlası için yardımcı olabilir. 

HP Elite X3'ün 6 inçlik AMOLED ekranı 1440 x 2560 çözünürlüğe sahip ve günlük brifinglerde ve şüphelilerin görüntülerini incelerken not alma için mükemmel bir çözüm. Zira Elite X3, Windows işletim sisteminden güç alıyor ve masaüstü bilgisayarlarla uyumlu çalışıyor. HP Elite X3'ün 4.150 mAh bataryası, bir memurun günlük işlerini tamamlaması için fazlasıyla batarya performansı sunuyor. LTE ve Wi-Fi bağlantısı ile cihaz, istasyonun içindeki ve dışındaki tüm ağlara bağlanabilir. Ve Elite x3, polislerin özel departman uygulamalarını yüklemesine izin veriyor ve bu da bazı görevlerin tamamlanmasını kolaylaştırıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=nVi4GJ8fMdw

HP Elite X3'ün kalbinde güçlü Snapdragon 820 yonga seti yerini alıyor. Windows 10 Mobile Continuum desteği sayesinde kalem ihtiyacını da ortaya kaldıran cihaz, iris tarayıcı ve Parmak İzi Tarayıcı gibi yüksek güvenlik önlemlerine de sahip. HP Elite X3 ayrıca IP68 suya ve toza kanıt dayanıklılık sertifikası ile MIL-STD 800 askeri güvenlik sertifikasına da sahip. 

Whatsapp