HP'nin Elite x3 akıllısı İngiltere pazarında ön siparişe çıktı

Windows 10'lu HP Elite x3, İngiltere'de yerini alıyor...

Bu sene içerisinde sayısız Android işletim sistemi içeren akıllı telefon duyurusu firmalardan gelirken, diğer taraftan 2016'da az sayıda gelen Windows 10'lu akıllı telefon modellerinden bir tanesi de HP'nin yeni amiral gemisi seviyesinde gelen akıllısı HP Elite x3 olmuştu.

Bu akıllı telefon bu sene başlarında Şubat ayı sonunda gerçekleştirilen MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulurken, henüz şu ana kadar satışa sunulmuş değil. Ancak ABD başta olmak üzere farklı ülkelerde ön siparişe de sunulurken, bu pazarlardan bir tanesi de İngiltere oldu. Akıllı telefon İngiltere'de 700£ fiyat etiketine sahip.

Bu yeni akıllı telefon IP67 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı ve ayrıca MIL-STD 810G olarak askeri dayanıklılık sertifikası da HP Elite x3'de bulunuyor.

Yeni akıllı telefon 5.96" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile satın alınabileceği olan HP Elite x3 akıllı telefonun yonga seti ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik  işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 olmakta.

HP Elite x3'ün arka yüzünde 16MP kamera bulunurken, Selfie kamerası ise 8MP olarak geliyor. 4.150mAh batarya da bu yeni cihazda yer alırken, işletim sisteminin de Microsoft tarafından geliştirilen Windows 10 Mobile olduğunu ekleyelim.

Whatsapp