HP yeni OMEN notebook modelleri ile oyunseverlere hitap ediyor

HP, güç, tasarım, taşınabilirlik ve hızı aynı anda arayan oyunseverlere yeni notebook modellerini sunuyor.

Her ne kadar son dönemde konsolların gelişimi ve akıllı telefon, tablet gibi mobil platformda artık insanlar oyun oynamayı tercih ederken, PC oyunculuğu ise biraz gerileme yaşıyor. Ancak yine de bu segmentin güçlü isimleri Lenovo, HP, DELL, Samsung gibi devler hem masaüstü hemde  dizüstü modeller sunuyorlar.

Her ne kadar masaüstü modeller daha güçlü gelse de taşınabilirliği ön plana çıkartan dizüstü modelleri de oldukça güçlü gelebiliyor ve oyunseverlere yönelik gelen cihazlar da büyük ilgi görürken, HP'den OMEN olarak yeni bazı modeller geldi.

HP'nin bu yeni OMEN notebook modelleri 15.6" ve 17.3" olmak üzere iki farklı büyüklük ile geliyor. Küçük olanın ekranı 1080p Full HD ekran çözünürlüğü içerirken, diğer model ise 4K UHD ekran ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Ses açısından baktığımızda ise özellikle lüks seviyede adından söz ettiren Bang & Olufsen ile HP Audio Boost teknolojisi bu yeni modellerde öne çıkıyor.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Intel tarafından geliştirilen 6. nesil Core-i7 işlemcilerinden güç alan yeni HP OMEN dizüstü bilgisayarlarda grafik işlemci ise NVDIA GTX versiyonlar olarak yer almakta. 16GB'a kadar sistem belleği, 512GB'a kadar SSD, HP'nin hızlı şarj teknolojisi, Dragon RED olarak arkadan aydınlatmalı klavye önemli özellikler olarak sayılabilir.

899$'dan başlayan fiyatlarla satın alınabilecek olan HP OMEN modeller, 10 Temmuz tarihinde firmanın resmi web sitesi üzerinden satışa çıkacak.

Whatsapp