HP Elite X3, İngiltere'de Üçüncü Taraf Perakendeciler Tarafından da Satışa Sunuldu

HP'nin Windows 10 Mobile amiral gemisi Elite X3'ün İngiltere'deki satış ağı üçüncü taraf perakendecilerin de katılımıyla genişliyor.

Windows 10 Mobile ekosisteminin en iyi akıllı telefon modeli olarak gösterilen HP Elite X3, satışa sunulduğu pazarlarda beklentilerin üzerinde ilgi görüyor. Son olarak İngiltere'de satışa sunulan HP Elite X3, sadece Microsoft ve HP tarafından satışa sunulmuştu. Fakat gelen son bilgilere göre Elite X3'ün tüketicilerin beğenisini kapanmasından sonra perakendecilerin de bu cihaza ilgisi arttı ve bu durum artık değişiyor. 

İngiltere pazarında Microsoft ve HP tarafından 707£ resmi duyuru fiyatı ile satışa sunulan HP Elite X3, şimdi de pazarın en büyük perakendecilerinden biri olan CarPhone Warehouse tarafından listelendi. Snapdragon 820 yonga setine sahip ilk Windows 10 Mobile akıllı telefon olan HP Elite X3'ün CarPhone Warehouse fiyatı, resmi duyuru fiyatının da altında 670£ olarak açıklandı. 

HP Elite X3, Qualcomm'un Snapdragon 820 yonga seti dışında 4GB RAM, 64GB dahili depolama alanı, 5.5 inç büyüklüğünde Quad HD ekran, 21MP arka kamera ve 8MP ön kamera gibi donanım özelliklerinin yanında İris Tarayıcı ve parmak izi tarayıcı ile biyometrik Kimlik Doğrulama sistemi ve Windows 10 Mobile Continuum özelliği ile Desk Dock aksesuarı ilgi gören diğer özellikleri arasında gösteriliyor. 

CarPhone Warehouse tarafından listelenen HP Elite X3'ün 31 Ekin tarihinden itibaren kullanıcılar tarafından satın alınabileceği belirtilirken, CarPhone Warehouse'un açıklanan fiyatına Desk Dock Continuum aksesuarının dahil olmadığını belirtelim. HP ve Microsoft ise HP Elite X3'ü Desk Dock Continuum aksesuarı ile birlikte satışa sunuyor. 

Whatsapp