HP Elite x3 Holiday Bundle 1000 dolar fiyat etiketi ile satışta

HP Elite x3 akıllı telefon Holiday Bundle olarak dikkat çekici bir fiyat ile satın alınabiliyor.

ABD merkezli büyük teknoloji devlerinden olan HP, kısa bir süre önce yeni bir Windows 10 mobile akıllı telefon modelini pazara sundu. HP Elite x3 adı ile gelen cihaz her ne kadar bu sene başında düzenlenen MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulsa da akıllı telefonun satışa sunulması is biraz gecikmişti.

ABD'de bulunan ve Windows 10 mobile işletim sistemini kullanmaya istekli akıllı telefon meraklıları için HP'den önemli bir fırsat geldi. Baktığımızda HP Elite x3 akıllı telefon Holiday Bundle olarak 1000$'a satın alınabiliyor. 

HP, bu paketin içine neler koymuş diye soracak olursanız eğer, HP Elite x3 akıllı telefon Desk Dock, Lap Dock, koruyucu kılıf ve ekran koruyucusu kutudan çıkıyor. Bu kutunun fiyatı 1000$ ve kutu içeriğinin tümü hesaplandığında 462$ civarında bir fiyat avantajının sunulduğunu söyleyebiliriz. Bu fırsatın çok kısa süre sunulacağını da belirtelim.

HP Elite x3 akıllı telefon 5.96" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi akıllı telefonda yer alırken, ayrıca HP Elite x3, gücünü ise Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alıyor.

Akıllı telefonun arkasında 16MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 8MP olarak Selfie çekimler için bulunuyor. 

Whatsapp