HP Elite x3 akıllı telefon için yeni bir güncelleme daha geldi

Windows 10'lu akıllı telefon HP elite x3 için üçüncü güncelleme de sunuldu.

Apple'ın iOS üzerinde çalışan iPhone modellerini saymazsak eğer, devamlı olarak Android mobil işletim sistemi üzerinde çalışan modeller pazara sunuluyor. Özellikle Çinli firmalar son dönemde bu yönde dikkatleri üzerine çekerken, ayrıca bir kaç üreticiden son dönemde Windows 10 modeller de gelmişti.

Üst seviyede gelen ve özellikle de kurumsal pazara yönelik olarak sunulan akıllı telefon olarak HP'nin Elite x3 modeli bir süre önce pazara giriş yapmıştı. Her ne kadar bu akıllı telefon sene başında düzenlenen MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulsa da akıllı telefonun pazara sunulması ise biraz gecikmişti.

Gelen bilgilere göre HP Elite x3 için yeni bir güncelleme daha yayınlandı. Yazılım versiyonu bu yeni güncelleme ile 0014.0100'den 0018.0105'e yükseliyor. Güncelleme ile cihazın performansına yönelik geliştirmeler, batarya optimizasyonu ve bazı hata düzeltmelerinin yer aldığı kaydedilmekte.

HP Elite x3 akıllı telefon 5.96" büyüklüğünde dokunmatik  AMOLED ekran ile geliyor ve bu ekranın çözünürlüğü de 2560x1440 piksel Quad HD olmakta. Cihaz 4GB sistem belleğine sahip ve ayrıca 64GB dahili veri kapasitesi microSD kart desteği sayesinde arttırılabiliyor.

Microsoft'un Windows 10 mobil işletim sistemi üzerinde çalışan HP Elite x3 akıllı telefon gücünü ise Qualcomm tarafından geliştirilen dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden alıyor. Ayrıca 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera da akıllı telefonda yer almakta.

Whatsapp