HP Elite x3 akılı telefon ABD pazarında satışa sunuldu

Windows 10'lu HP Elite x3, Amerika Birleşik Devletleri'nde satışta...

Her dönem arka arkaya yeni Android modeller pazara girmeye devam ediyor. Samsung, LG, Sony, Huawei, Xiaomi, HTC gibi firmalar başı çekerken,sınırlı sayı ile diğer işletim sistemleri iOS ve Windows ile de bazı modeller satışa sunuluyor. Microsoft tarafından geliştirilen, Windows işletim sistemi ile gelen son akıllı telefon ise HP'nin Elite x3 modeli oldu.

Bu sene başında İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenen MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulan üst seviye akıllı telefon HP Elite x3'ün pazara sunulması ise gecikmişti. Sonunda HP Elite x3, Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulmuş durumda.

HP'nin online mağazası üzerinden satışa sunulan akıllı telefon HP Elite x3 799$ fiyat etiketine sahip ve ayrıca kutunun içerisinde masaüstü dock da yer alıyor. Ayrıca HP Elite x3'ü satın alanlar bazı Bose kulaklıklarda da 40$ indirim fırsatı kazanıyor. Bunun yanında 29.99$'a yazıcı da alabilme şansı var.

HP Elite x3 akıllı telefon 5.96" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Bu yeni akıllı telefon 4GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca microSD kart ile arttırılabilir 64GB dahili veri kapasitesine de sahip.

Windows 10 mobil işletim sistemi üzerinde çalışan HP Elite x3 akıllı telefon Qualcomm'un dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden güç alırken, Ayrıca 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera da içermekte.

Whatsapp