Honor'un yeni fitness bilekliği Band 4'ü tanıttı

Çin merkezli Honor firması tarafından geliştirilen yeni fitness bilekliği Band 4'ün resmi olarak duyurusu gerçekleştirildi.

Çin merkezli Huawei firmasının alt markası olarak görev yapan Honor firması, uygun fiyatlı fitness bilekliği Honor Band 4'ün resmi olarak tanıtımını gerçekleştirdi. Mi Band serisinin en yeni modeli olarak karşımıza çıkan akıllı fitness bileklik modeli, sektörün en güçlü modeli olarak karşımıza çıkacak.

0.95 inç genişliğindeki AMOLED ekrana sahip olan cihazın hem ekranı hemde home tuşu dokunmatik olarak karşımıza çıkarken, cihazı bu iki alandanda dilediğiniz gibi kontrol edebiliyorsunuz. Fitness takibi yanında uyku düzeninizi izleyip nabız ölçümü de gerçekleştirebilen cihazın gövdesi 50 metre suyun altında sorunsuz bir şekilde dayanıklı olarak çalışıyor.

Huawei TruSeen 2.0 teknolojisiyle gelişmiş nabız kontrol özelliğine sahip olan ürün dinamik spektrumu kullanan uyku analizi gerçekleştirip kullanıcılara tavsiyede bulunurken, saatin takılı olup olmadığı 6 eksenli akselerometre yanındaki kızılötesi sensörleri içeriyor. Telefonunuza gelen çağrı ile mesajları da ekran üzerinde kontrol edebilecekken, bu akıllı fitness bilekliğinin bir kola birde ayağa takan sürümleri bulunuyor.

NFC ile Huawei Pay ödeme sistemine uyumlu olan Huawei Honor Band 4 100 mAh kapasitesindeki batarya ile birlikte 14 güne kadar kullanım süresi ve 20 güne kadar bekleme süresi sunuyor. 

Whatsapp