Honor X Serisi 40 Milyonluk Satış Rakamını Aştı

Huawei'nin alt markası Honor, satış rakamları ile ciddi bir yükseliş trendine girdi. Son dönemde sunulan Honor 7X'in de etkisiyle, Honor X Serisi, 40 milyon adetlik yeni kilometre taşını geride bıraktı.

Çin merkezli üretici Huawei'nin alt markası olan Honor, Honor 4X'den Honor 7X'e kadar olan cihazlardan oluşan akıllı telefonları X serisinin küresel satışlarının 40 milyon adetlik yeni bir kilometre taşına ulaştığını açıkladı.

Şirket ayrıca, resmi duyurusu daha çok yakın bir zamanda yapılan Honor 7X akıllı telefonun bazı satış rakamlarını da açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 11 Kasım'da Çin'de başlayan ilk satışların ilk iki saatinde 30.000 adet Honor 7x satıldı ve Hindistan'daki üç flaş satışının her birinde bir saat içinde 20.000 adet Honor 7x modeli satıldı.

Honor 7x'in İngiltere satışları , ilk iki haftanın sonunda, Honor 6X'in iki katına ulaştı; Rusya'da bu sayı üç kat artarak Honor markası ülkedeki en büyük 3 markalardan biri oldu. 

Yapılan basın açıklamasına göre Huawei Honor 7x'in ABD'deki satışları ise, Honor 6X'in ilk 10 günlük satışı ile karşılaştırıldığında, 5 Aralık'tan 14 Aralık'a kadar ön ödemeli siparişlerde % 250 oranında bir büyüme sağladı. Çin merkezli üretici için bu gerçekten önemli bir başarı. 

Whatsapp