Honor WaterPlay'in resmi tanıtımı gerçekleştirildi

Huawei'nin alt markası olan Honor, IP67 sertifikası ve su geçirmez yapısıyla dikkatleri üzerine çekecek olan yeni tablet bilgisayarı WaterPlay'in tanıtımını gerçekleştirdi.

Tablet bilgisayar sektörüne olan ilgi her yeni günde biraz daha kan kaybetse de, halen bu pazar için yeni modeller geliştirilmeye devam ediliyor. Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Huawei firmasının alt markası olarak karşımıza çıkan Honor, WaterPlay olarak isimlendirdiği yeni tablet bilgisayarını tanıttı.


IP67 sertifikasını içeren ve suya dayanıklı yapısıyla dikkatleri üzerine çeken tablet bilgisayar, 1 metre su altındaki basınca 30 dakika boyunca dayanıklılık sergileyebiliyor.


10.1 inç genişliğinde 1920 x 1200 piksel çözünürlüklü görüntüler oluşturabilen bir dokunmatik panel üzerinde şekillenen tablet bilgisayar, tüm performansını Kirin 659 yonga setinden sağlıyor. Cihaz 3GB RAM / 32GB dahili depolama alanı ve 4GB RAM / 64GB depolama alanı tercihiyle birlikte gelirken, hafıza kapasitesi microSD kart seçeneğiyle arttırılabiliyor.


Parmak izi okuyucusunu içeren cihz yazılım cephesinde Android 7.0 Nougat işlemcisi ile Huawei tarafından geliştirilen EMUI 5.1 arayüzünün desteğini ardına alırken, arka yüzünde 8 MP çözünürlüklü bir kamerayı içeriyor. Enerjisini 6600 mAh kapasitesindeki bataryadan sağlayan Honor WaterPlay'de 3.5 mm kulaklık girişi bulunuyor.

Son olarak tablet bilgisayarın LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1 + LE, GPS ve USB Type-C bağlantı seçeneklerini içerdiğini, renk seçeneklerinin ise gümüş ile altın olduğunu belirtelim.

Whatsapp