Honor View 10 Yeni Sistem Güncellemesi Almaya Başladı

Huawei'nin Android 8.0 ile piyasaya sunduğu Honor View 10 için birçok hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesi içeren yeni bir güncelleme yayınlandı.

Huawei'nin birçok pazarda Honor V10 olarak bilinen Honor View 10 modeline yeni bir sistem güncellemesi gönderilmeye başlandı. Dağıtılan yeni Honor View 10 güncellemesi 8.0.0.170 yazılım sürümü ile beraber geliyor. Kutudan EMUI 8.0 ve Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile çıkan telefon yeni güncelleme ile kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

Bu güncelleme ile beraber Huawei tarafından geliştirilen ve birçok cihazda grafik performansı artışı sağlayan GPU Turbo teknolojisinde önemli iyileştirmeler yapılmış. Bu sayede kullanıcılar oyunlarda daha iyi bir verim alabilecek. Ayrıca kamera tarafında da yapay zeka destekli yeni bir görüntü sabitleme teknolojisi bu güncelleme ile cihaza eklenmiş olacak.

Şimdiye kadar güncelleme kademeli olarak BKL-L09 model numaralı cihazlar için OTA üzerinden dağıtılmaya başladı. Ülkemizdeki cihazlara güncellemenin ne zaman ulaşacağı ise şuan için bilinmiyor. Eğer sizde Honor View 10 kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Güncelleme ile beraber en yeni Android güvenlik yamalarından bir tanesinin de cihaza eklendiği belirtiliyor. Şuan için hangi aya ait güvenlik yamasının eklendiği belirtilmemiş.  Diğer taraftan dileyen kullanıcılar Honor View 10 için Huawei tarafından başlatılan EMUI 9.0 Android 9 Pie beta programına kayıt olabilir ve en yeni işletim sistemini cihazlarında beta olarak test edebilirler.

Whatsapp