Honor V9 akıllı telefon Çin dışında Honor 8 Pro olarak satışa sunulacak

Huawei, kısa süre sonra duyuracağı Honor V9 modelini Çin dışında Honor 8 Pro adı ile sunacak.

Huawei yakın zamanda yeni bir akıllı telefon modelini sunmaya hazırlanıyor. Bu ay sonunda Huawei, yeni amiral gemisi P10'u ve bu cihazın büyük ekranlı versiyonu P10 Plus'ı resmi olarak duyuracak. Ayrıca diğer taraftan bir başka akıllı telefon daha gün yüzüne çıkacak. Huawei, MWC 2017'den yaklaşık bir hafta önce 21 Şubat tarihinde bir etkinlik daha düzenleyecek ve alt markası Honor üzerinden V9 adında yeni bir modelini duyuracak.

Honor V9 akıllı telefon Çin'e özel olarak gelirken, TENAA üzerinden gelen bilgilere göre ülkenin büyük cep telefonu operatörlerinden China Mobile'ın logosu cihazda yer alıyor. Görsele baktığımızda kıllı telefonun önünde fiziksel Home butonu yer almıyor. Ayrıca arkada üst sol kısımda çift kamera bulunurken, arka ortada da parmak izi tarayıcısı konumlandırılmış.

Huawei, gelen bilgilere göre Honor V9'u Çin dışında da satışa sunacak, ancak farklı bir isimle. Bu yeni modelin Honor 8 Pro adı ile ayrıca MWC 2017'de 27 Şubat tarihinde duyurulacağı da belirtiliyor.

Honor V9 / 8 Pro akıllı telefon, 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Ayrıca 4GB ve 6GB sistem belleği ile sunulacak olan akıllı telefon ayrıca 64B ve 128GB dahili veri kapasitesi ile gelecek.

2.4Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili HiSilicon Kirin 960 yonga setinden güç alan akıllı telefonun arkasında 12MP + 2MP kamera bulunuyor ve ön kamera da 8MP olarak geliyor.

Whatsapp