Honor V8 Max, şimdi de benchmark sonuçlarında ortaya çıktı

Honor V8 yakında pazara sunulabilir...

Son dönemde Huawei'nin özellikle de Honor markası altında sunduğu akıllı telefon modelleri ön plana çıkıyor. Bugün de bir başka Honor modeli uyurulurken, bu akıllı telefon Honor 8 adı ile geldi. Cihaz özellikle de çift arka tasarımı ile Huawei P9'a benzer tasarımı ile dikkat çekiyor.

Bir süre önce de Huawei, Honor V8 adındaki bir başka üst seviye akıllı telefon modelini duyurmuştu. Bu akıllı telefon Quad HD ekranı ile firmanın ilk cihazlarından birisi olurken, diğer donanım özellikleri de üst seviye olarak geldi. Özellikle de çift arka kamerası ile dikkatleri üzerine çekti.

Honor V8'in ardından, firmanın Honor V8 Max olarak daha büyük ekranlı bir model üzerinde daha çalıştığı yönünden bilgiler gelmiş ve bu akıllı telefon ayrıca Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da da görünmüştü. TENAA üzerinden cihazın görselleri de gelirken, şimdi de Honor V8 Max, AnTuTu'da ortaya çıktı.

Yeni akıllı telefon 6.6" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Huawei tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Kirin 950 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefon 3GB sistem belleği içerecek ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olarak yer alacak.

Honor V8 Max akıllı telefon, 13MP çözünürlükte arka kamera ile sunulacak ve ayrıca Selfie kamerası da 8MP olarak gelecek. Görsellere bakıldığında Huawei'nin çift kamera tasarımının bu modelde yer almadığı görülüyor. 

Whatsapp