Honor V8 akıllı telefon detaylanmaya devam ediyor

Gelecek ay Honor'ın yeni akıllısı V8 resmi olarak duyurulacak.

Pazarın güçlü ismi Huawei, şu sıralar yeni duyurduğu modellerinin farklı pazarlarda satışa sunulması ile çalışmalarını sürdürüyor.

Nisan ayı başında Huawei, İngiltere'de bir etkinlik düzenlemiş ve yeni amiral gemisi Huawei P9'u ve bu cihazın daha büyük versiyonu olarak da Huawei P9 Plus'ı duyurdu. Ayrıca Huawei'den P9 Lite adında bir model daha geliyor.

Huawei sadece kendi ismi altında modeller sunmazken, bir çok Çinli firma gibi bir alt markası bulunuyor ve bu marka üzerinden de önemli modeller sunuyor. Honor adındaki bu markaya yeni bir akıllı telefon daha eklenecek ve bu yeni cihazın Honor V8 adı ile geleceğini belirtelim.

Honor, 10 Mayıs tarihinde bir etkinlikle karşımıza gelecek. Honor V8 modeli bu etkinlikte gün yüzüne çıkacak ve geçtiğimiz günlerde firma teaser bir görsel sunarken, bu görsele göre cihaz Huawei P9 gibi çift arka kasa tasarımı ile gelecek. Cihazda 12MP olarak çift iki kamera yer alacağı kaydediliyor.

Gelen bilgilere göre yeni Honor V8 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde ekran ile gelecek. Huawei tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Kirin 950 yonga setinden güç alacak olan cihaz 4GB sistem belleği içerecek. Ayrıca arka kamera 8MP olarak yer alırken, batarya da 3.000mAh olarak konumlandırılacak.

Akıllı telefonun parmak izi sensör içereceği kaydedilirken, fiyatı hakkında da bilgiler geldi ve CNY 2,000 yani ($308 / €273) olarak satın alınabileceği belirtiliyor.

Whatsapp