Honor V30'un Yonga Seti Doğrulandı

Honor'un yeni akıllı telefonu Honor V30'un Kirin 990 yonga seti ile geleceği doğrulandı ve fiyatı gün yüzüne çıktı.

26 Kasım'da tanıtımı yapılması beklenen Honor V30 ve V30 Pro'nun, amiral gemisi Kirin 990 yonga seti ile piyasaya sürüleceği tahmin ediliyordu ve resmi tanıtımda sadece birkaç gün önce şirketin V30 serisinin gerçekten beklendiği gibi Kirin 990 yonga setine sahip olacağı resmen onaylandı.

Honor, bu açıklamayı Weibo üzerinde kısa bir video klip yayınlayarak yaptı ve buna ek olarak, şirket bir kez daha V30 serisinin 5G desteği ile geleceğini doğrulamış oldu.

Başka bir haberde ise Weibo'da yayınlanan bir görüntüye göre Honor V30'un 4.999 CNY (710 $ / 645 €) fiyat etiketine sahip olacağı ve Matrix Camera adlı bir özellikle geleceği ortaya koyuluyor.

Honor V30 yakın zamanda AnTuTu'da ortaya çıkmış ve buna göre 8GB RAM, 256GB dahili depolama alanı, Android 10 işletim sistemine sahip olacak. Daha önceki sızıntılara ve resmi tanıtım görüntülerine göre ise üst kısmında oval şekilli bir çift özçekim kamerası yer alan Full HD + ekranla geleceği ortaya çıkmıştı.

Önümüzdeki hafta salı günü Honor V30'un fiyatı, özellikleri ve,satışa çıkış tarihi ile ilgili olarak daha fazla bilgi ortaya çıkmış olacak. 

Whatsapp