Honor Play Special Edition, 1 Ağustos'ta satışa çıkıyor

Honor firmasının geliştirdiği şık tasarımlı Play Special Edition modeli, önümüzdeki ayın ilk günü itibariyle satışa sunuluyor.

Çin merkezli Huawei firmasının alt markası olarak küresel pazarda görev üstlenen Honor firması, ardı ardına yeni akıllı telefonlarını duyurmaya devam ediyor. Ülkemize kısa süre öncesinde giriş yaptığını açıklayan şirket, şimdilerde ise kırmızı ve siyah olmak üzere 2 farklı renk seçeneğine sahip olan Play Special Edition modelleriyle karşımızda olmayı hedefliyor.

Honor Play Special Edition olarak isimlendirilen modelin ön yüzünde ana modele göre çok önemli farkındalıklar bulunmasa da, cihazın arka tasarımının muhteşem detaylar içerdiğinden söz edebiliriz. Cihazın arka kapağına lazerle çizilen çizgiler muhteşem bir görüntü yaratmayı başarırken, hem siyah hemde kırmızı renkli modelin arka kamera çerçevesi ile parmak izi tarayıcı çerçevesinin kırmızı renk olması ise dikkat çekici.

Yerleşik olarak gelen GPU Turbo ile birlikte çok daha iyi bir oyun performansı sağlanılırken, ayrıca hem arka hemde ön kamerada Al fotoğrafçılık algoritmasının desteklediği beş çeşit portre aydınlatma efektinin yer aldığını belirtelim. Teknik özellik olarak Honor Play ile aynı özellikleri içeren ve sadece tasarımsal olarak farklılık içerecek olan bu model bugün itibariyle Çin'de ön siparişe sunulacakken, cihazın ülkemizde kendisine yer bulup bulmayacağı ise önemli bir merak konusu olarak karşımıza çıkıyor.

Honor Play Special Edition modeline ait tüm teknik özellikleri aşağıdaki cihaz sayfamızı ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Whatsapp