Honor Play 7 teknik özellikleri resmiyete kavuştu

Honor firması giriş seviyesine konumlandırdığı yeni akıllı cep telefonu Honor Play 7'nin tanıtımını gerçekleştirdi.

Akıllı telefon dünyasında Çin merkezli Huawei firmasının alt markası olarak görev üstlenen Honor firması, giriş seviyesine konumlandırdığı yeni akıllı telefon modelini duyurdu. Honor 7 Play olarak isimlendirilen bu cihazın tam olarak bir fiyat - performans ikileminde olduğundan söz edebiliriz.

5.45 inç genişliğindeki  1440 x 720 piksel çözünürlüğünde görüntü oluşturabilen 18:9 FullView dokunmatik panel üzerinde şekillenen cihaz gücünü 1.5GHz sekiz çekirdekli MediaTek MT6739 64-bit işlemciden alıyor. Cihazın profesyonel görüntü oluşturması adına PowerVR Rogue GE8100 grafik birimi cihaza eşlik ederken, RAM bellek kapasitesi ise 2 GB olarak belirlenmiş.

16 GB kapasitesinde dahili depolama alanına sahip olan ürünün hafızasını MicroSD kart yuvası ile birlikte 256 GB'a kadar genişletebilirken, yazılım cephesinde Android 8.1 Oreo ve EMUI 8.1 arayüzüne destek sunduğunu belirtelim. Çift SIM kart yuvasına sahip olan cihazın arka yüzünde 13 MP çözünürlüğünde ve ön yüzünde ise 5 MP çözünürlüğündeki kamera bulunuyor.

Cihazın bataryası 3020 mAh enerji depolayabilirken, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 LE ve GPS bağlantılarına destek sunuyor. Cihazın satışları 22 Mayıs'ta Çin'de gerçekleştirilecekken, cihazın fiyat etiketinin 94 dolar olarak belirlendiğinde de söz edelim.

Whatsapp