Honor Note 9 Özellikleri, 6GB RAM, Kirin 965 CPU ve büyük 4,600 mAh Batarya İçerebilir

Huawei'nin Honor markası altında piyasaya süreceği phablet segmentindeki yeni akıllı telefonu Honor Note 9'un 6GB RAM, Kirin 965 CPU ve devasa 4,600 mAh batarya ile geleceği belirtiliyor.

Büyük ekranlı Honor Note 8, geçtiğimiz yıl bu tarihlerde resmi olarak duyurulmuştu ve bu nedenle bu cihazın halefinin de yine aynı dönemde gün yüzüne çıkacağı tahmin ediliyordu. Ne yazık ki Honor markasının önümüzdeki bir kaç hafta içinde bir tanıtım etkinliği yok. Bu nedenle yeni Honor Note 9 akıllı telefonun önümüzdeki ay Berlin'de düzenlenecek olan IFA 2017 kapsamında tanıtılacağı tahmin ediliyor. 

O zaman kadar, Çin'den gelen yeni sızıntı bilgilerle Honor Note 9'un ne gibi özelliklere sahip olacağı bir göz atabiliriz. Honor Note 9'un selefi gibi 6.6 inçlik bir ekrana sahip olup olmayacağını bilmiyoruz ancak sızıntılarla birlikte gelen görüntüye göre telefonun mn tarafında çerçevesiz bir ekran yer alacak. 

Yakınlarda sızdırılan teknik özelliklistesine göre Honor Note 9, iki adet 12 megapiksellik kamera sensöründen oluşan çift kamera kurulumuyla birlikte gelecek. Ayrıca, telefonun pazardaki en büyük akıllı telefonlardan biri olabileceğini düşündüren çok büyük bir 4.600 mAh bataryaya sahip olacağı iddia ediliyor. 

Bu etkileyici büyüklükte gövdenin altında, Honor Note 9, henüz piyasaya sürülmemiş olan ve mevcut Kirin 960 yonga setinin geliştirilmiş bir versiyonu olan yeni nesil Kirin 965 yonga setinden güç alacak. 

Son olarak, sızdırılan bilgilere göre cihaz sadece 6GB RAM ve 64GB genişletilebilir depolama alanı gibi bir amiral gemisi cihazı için yeterli sayılabilecek bellek özellikleri ile gelecek. Honor Note 9 Eylül ayında açıklanacak, ancak bu yıl sonuna kadar satışa çıkmayabilir.

Whatsapp