Honor Note 9 akıllı telefonun görseli ortaya çıktı

Huawei'nin ilerleyen dönemde sunacağı önemli modellerinden, Honor Note 9'un görseli ortaya çıktı.

Bu sene satış rakamlarını 2016'ya oranla ciddi oranda arttırmayı planlayan Çin'in teknoloji devlerinden olan Huawei, bir yandan kendi ismi altında, diğer yandan da alt markası Honor üzerinden akıllı telefon modellerini pazara sunmaya devam ediyor. Firmanın bu sene içerisinde duyurmayı planladığı yeni cihazlar için de bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de Honor Note 9 gündemde yer aldı.

Huawei, yaklaşık 8 ay önce, geçtiğimiz sene içerisinde Honor Note 9 adındaki büyük ekranlı bir akıllı telefon modelini sunmuştu. Bu sene de bu akıllı telefonun yeni versiyonunun gelmesi beklenirken, Huawei Note 9 adı ile sunulması beklenen cihazın ilk görseli de geldi.

Görsel, cihazın arkadan görünüşünü gösterirken, çift kamera tasarımı dikkat çekiyor. Kameralar üst sol kısımda konumlandırılmış ve yanında da LED flaş bulunuyor. Honor Note 9'un arka, orta kısmında ise parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Honor Note 8 ise tek kamera tasarımı ile pazara sunulmuştu.

Huawei'nin yeni akıllı telefonunu henüz donanım özelliklerine dair kesin bilgiler bulunuyor. Ancak görselde de cihazı tutan el ile kıyaslandığında selefi gibi 6" üstünde bir ekran ile sunulacağını söyleyebiliriz. Yonga seti olarak ise büyük ihtimalle Huwei'nin yeni sekiz çekirdekli işlemci ve Mali-G71 grafik işlemcili HiSilicon Kirin 960 yonga setinden güç alacak.

Henüz Honor Note 9 modelinin ne zaman sunulacağı belli olmazken yaz aylarında sunulabileceği ifade ediliyor.

Whatsapp