Honor Note 10, Şirketin 30 Ağustos'taki IFA Etkinliğinde Resmiyet Kazanabilir

Ho or, 30 Ağustos tarihinde IFA Tüketici Elektroniği Fuarı'nda bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. Bu tarih aynı zamanda, yeni Honor Note 10 akıllı telefonun tanıtım tarihi de olabilir.

Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen yıllık IFA Tüketici Elektroniği Fuarı'na bir ay gibi bir zaman kala, Huawei alt markası Honor, 30 Ağustos'ta Sony ile aynı gün bir basın toplantısı düzenleyeceğini doğruladı.

Gönderilen davet, şirketin yeni GPU Turbo teknolojisini ve gelişmiş AI yeteneklerini içermesi muhtemel yeni bir ürünün piyasaya süreceğini doğruladı. Bu iki özelliğe “Crazy fast, crazy smart” ifadesiyle dikkat çekiliyor. Ne yazık ki, tam olarak hangi akıllı telefonun tanıtılacağına dair herhangi bir ipucu verilmemekle birlikte, Honor Note 10, en olası seçenek olarak görülüyor.

Sonuçta, Honor Note 10 hakkında son dönemde ortaya çıkan yoğun sızıntılar, akıllı telefonun önümüzdeki birkaç hafta içinde resmi olarak duyurulacağına işaret ediyor olabilir. Bu noktada, Honor'un IFA 2018'de bir etkinlik düzenleyeceğini açıklaması, şirketin Honor Note 10'u bu etkinlikte tanıtma ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor. Çin merkezli şirket bu sayede, hem küresel akıllı telefon pazarının ilgisini daha fazla çekmiş olacak ve Avrupa pazarına da bağlılığını teyit etmiş olacak. 

Honor Note 10'un bugün resmi duyurusu yapılan Xiaomi Mi Max 3 ile benzer bir şekilde 6.9 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor. Ancak orta seviye bir akıllı telefon olan Mi Max 3'ün aksine Honor Note 10, amiral gemisi sınıfı Kirin 970 yonga seti, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile birlikte gelecek. Ayrıca, 6.000 mAh bataryaya sahip olacağı iddia edilen Honor Note 10, Android 8.1 Oreo işletim sistemi, EMUI 8.1 arayüzü ile gelmesi ve Android 9.0 P güncellemesini de kısa zamanda alması bekleniyor. 

Honor Note 10'un tanıtımı iddia edildiği gibi 30 Ağustos tarihinde yapılırsa, akıllı telefon Eylül ayının ilk veya ikinci haftasında satışa sunulacaktır. Ancak şimdilik, Honor'un bu yeni akıllı telefon için nasıl bir fiyat politikası izleyeceği henüz belli değil. 

Whatsapp