Honor Note 10, Kirin 970 Yonga Seti ile Geekbench'te Göründü 

Huawei'nin 6.9 inç ekranı ve 6.000 mAh bataryası ile dikkat çekmesi beklenen yeni akıllı telefonu Honor Note 10, şimdi de Kirin 970 yonga seti ile Geekbench üzerinde boy gösterdi.

Huawei'nin alt markası Honor, son olarak 2016 yılında Honor Note serisinin son cihazı Honor Note 8 modelini piyasaya sunmuştu. Honor markasının hayranları merakla bekliyor olsa da geçtiğimiz Honor Note 9 modeli malesef piyasaya sunulmadı. Ancak gelen bilgilere bakılırsa, Çin merkezli şirket, Honor Note 9 yerine direk olarak Honor Note 10 akıllı telefonunu çok yakın bir zamanda piyasaya sunacak. 

Honor, bugün ilk defa Honor Note 10 için bir etkinlik görseli yayınlamıştı ve bu bilgiden sonra artık akıllı telefonun tanıtımı için geri sayıma geçilmişti. Şimdi gelen Geekbench Benchmark test sonuçları ise Honor Note 10'un teknik özelliklerine ışık tutuyor. 

Geekbench üzerinde HUAWEI RVL-AL09 kod adı ile listelenen akıllı telefon, büyük olasılıkla Ravel kod adı altında geliştirilen Honor Note 10 olacak.

Kıyaslama testindeki sistem bilgisi, cihaz yazılımının Android 8.1 Oreo olduğunu ve 6GB  RAM’e sahip olduğunu ortaya koymakta. İşlemci ise sekiz çekirdekli olarak listeleniyor ve baz saat hızı ise 1.84 GHz görünüyor. Bu, cihazın Honor 10'da da yer akan Kirin 970 yonga setine sahip olacağını ortaya koyuyor. 

Honor Note 10 ile ilgili olarak geriye sadece Huawei'nin bu 6.9 inçlik dev phablet cihazın duyurusunu yapması kaldı.

Whatsapp