Honor Markası Bir Aydan Kısa Sürede 123 Yeni Mağaza Açmayı Başardı

Huawei'nin alt markası olan Honor bir aydan kısa bir sürede 123 yeni mağaza açtığını açıkladı.

Akıllı telefon üreticilerinin çılgın büyüme hızlarına son yıllarda yetişmek bir hayli zor gibi görünüyor. Bundan 8 yıl öncesi kurulan Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi bugün baktığımızda dünyada en çok telefon satan firmaların arasında yer alıyor. Online satışlar ile hızla büyüyen firma daha sonradan mağazalar açarak büyümeye devam etmişti.

Şimdide Huawei'nin alt markası olan Honor benzer bir stratejiyi izliyor gibi görünüyor. Çin'de ve diğer ülkelerde internetten satışa sunduğu modeller ile hızla büyümeye başlayan marka yaptığı son açıklama ile bir aydan kısa bir sürede 123 yeni mağaza açtığını belirtti.

Huawei'nin yüzlerce mağazası olduğu düşünüldüğü zaman Honor markasının açacağı yeni mağazalar ile firmanın gücü katlanarak artmaya devam edecek. Huawei, Honor markası ile Xiaomi'ye rakip olmayı amaçlıyor. Özellikle gençlere yönelik uygun fiyatlı iyi donanımlı telefon modelleri ile rakiplerinin karşısına çıkan Honor markası geçtiğimiz günlerde ülkemizde Honor 10 modelini satışa sunmuştu.

Honor’un fiziksel mağazalarının bu kadar hızlı bir şekilde artması ilginç bir durum. Elbette kendi içerisinde elde ettiği gelirler ve bağlı olduğu Huawei markasının gelirleri sayesinde farklı ülkelerde birçok mağazayı hızlı ve kolay bir şekilde açan şirket öyle görünüyor ki yakın gelecekte Xiaomi'nin en ciddi rakiplerinden biri olacak. 

Whatsapp