Honor Magic akıllı telefon satışa çıkması ile tükendi

Huawei'nin yeni Honor Magic modeli ilk satışında büyük ilgi gördü.

Çinli Huawei, yeni bir çok akıllı telefon modelini son dönemde sunarken, geçtiğimiz günlerde de alt markası olan Honor üzerinden oldukça ilgi çekici bir akıllı telefon modelini duyurdu. Bu yeni akıllı telefon Honor Magic olarak adlandırılırken, hem önde hem de arkada dört tarafı kavisli tasarımı ile birden gündeme oturdu.

Honor Magic akıllı telefon çok farklı bir tasarım ile geldi. Şimdiye kadar akıllı telefonların genellikle ön ve arkada iki yanı kavisli yapı içeren tasarımları bulunurken, Honor Magic ile Huawei, oyunun akışını değiştirdi.

Honor Magic, Flash Sale olarak sınırlı stok ile duyurunun ardından Çin'de satışa sunuldu ve kısa süre içerisinde de tüm stokun tükendiği ifade ediliyor. Ayrıca cihazın Xiaomi Mi Mix'den daha hızlı tükendiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Honor Magic akıllı telefon 5.09" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik AMOLED ekran içermekte. Akıllı telefonun sistem belleği 4GB olarak yer alıyor ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. Honor Magic gücünü ise firmanın geçtiğimiz sene sonlarına doğru duyurduğu sekiz çekirdekli işlemcili HiSilicon Kirin 950 yonga setinden almakta.

Akıllı telefonun önünde fiziksel Home butonu yer alıyor ve parmak izi tarayıcısı da bu butona entegre olarak geliyor. Honor Magic'in arkasında 12MP çift kamera bulunuyor ve ön kamera da 8MP olurken, işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olmakta.

Whatsapp