Honor Magic 2 Özellikleri ve Canlı Görüntüleri İnternete Sızdırıldı

Honor üst düzey akıllı telefonu olacak Honor Magic 2, şimdi de canlı görselleri ce teknik özellik detayları ile internete sızdırıldı.

Honor Yönetim Kurulu Başkanı George Zhao, Honor Magic 2 akıllı telefonu ilk olarak IFA 2018 etkinliğinde gün yüzüne çıkarmıştı. Huawei'nin alt markasının yeni amiral gemisinin tüm teknik özellikleri TENAA sertifika sürecinde ortaya çıkmıştı ancak görüntüleri yoktu. Neyse ki, Zanilia Zhao’nun Weibo profilinde, Honor Magic 2'nin canlı görüntüleri de ortaya çıktı. Büyüleyici bir kırmızı renkli Honor Magic 2, Zanilia Zhao’nun ellerindeydi ve akıllı telefonun nasıl görüneceğini artık biliyoruz. 

Yeni akıllı telefon, 8 GB'a kadar RAM ve 128 GB depolama ile birlikte 2.6 GHz'e kadar saat hızlarına sahip Kirin 980 yonga setine sahip olacak. Ekran ise neredeyse %100'e yakın ekran gövde oranı ile Full HD+ çözünürlüklü 6.4 inç AMOLED panele sahip. Çerçevesiz tam ekran aşağı kayar mekanizmaya sahip ve 16MP ön kamera ve 3D Face Unlock için iki TOF lens ortaya çıkıyor. Görüntülerde, parmak izi tarayıcı görünmediği için akıllı telefon ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip olabilir. 

Honor Magic 2'nin arka paneli, şirketin üçlü kamera kurulumunu Honor Magic 2'ye getirmeye hazırlandığını gösteriyor. İki sensör 16MP + 24MP çözünürlüğe sahip ve üçüncü sensör de 16MP olacak. Üçlü kamera kurulumu, Huawei P20 Pro'ya benzer şekilde dikey olarak konumlandırılmış. Ayrıca kameralar, bir normal sensör, bir Black / White sensör ve bir de telephoto lense sahip olacak. 

Zanilia Zhao’nun paylaştığı görüntülere göre Honor, Yoyo adı verilen kendi AI Asistanını da tanıtacak. Oyuncuya göre, yeni asistan,  “Kim daha güzel - ben mi, sen mi?” gibi önemsiz sorulara da cevap verecek. 

TENAA verilerine göre Android 9.0 Pie işletim sistemi ve EMUI 9.0 arayüzü ile gelecek akıllı telefon çift bantlı GPS desteğine de sahip. Honor Magic 2 ayrıca, Eylül ayında sızdırılan ve geçen hafta Huawei Mate 20 Pro ile gelen 40W şarj cihazı ile bir 3,400 mAh bataryaya sahip olacak. Honor Magic 2 ile ilgili diğer bilinmeyenler ise 31 Ekim tarihindeki tanıtımda açıklanacak. 

Whatsapp