Honor Magic 2 çıkış tarihi 26 Ekim olarak gösteriliyor

Üretimi Honor firması tarafından geliştirilen yeni nesil akıllı cep telefonu Magic 2'nin çıkış tarihi olarak 26 Ekim tarihi gösteriliyor.

Akıllı telefon üretimi konusunda her geçen gün daha popüler bir hale kavuşmayı başaran Çin merkezli Huawei firmasının alt markası olarak karşımıza çıkan Honor firması, Magic 2 olarak isimlendirdiği yeni akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor. Firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Honor Magic 2'nin tanıtım tarihine ait bir poster gün yüzüne çıkarken, cihazla ilgili bir kaç önemli detayda gün yüzüne çıktı.

Honor Magic 2 olarak adlandırılan akıllı cep telefonu modeli oldukça ince olarak dizayn edilmiş çerçeveleri içeren bir ekran paneli üzerinde şekillenirken, posterde yer alan detaya göre cihaz ekrana gömülü olarak gelen bir parmak izi sensörünü içerecek. Ayrıca cihazın ön panelinde herhangi bir çentik tasarımınında yer alması beklenilmezken, cihazın kaydırılabilir ön kamera sensörlerini içereceğinden söz ediliyor.

Cihaz tüm gücünü 7 nanometre üretim sürecine sahip olan Kirin 980 yonga setini içerecekken, büyük ihtimalle 8 GB kapasitesindeki bir RAM bellekle muhteşem performans sunacak. Cihazın bataryası 40W güç ile birlikte muhteşem hızlı şekilde şarj edilebilecekken, cihazın içereceği diğer teknik özellikler henüz bilinmiyor.

Şirket tarafından geliştirilmekte olan Honor Magic 2 isimli akıllı telefon modelinin diğer teknik detayları ve satış fiyatıyla ilgili elimizde henüz resmi bilgiler bulunmuyor.

Whatsapp