Honor Band 5'in Fotoğrafı Şirket Yetkilisi Tarafından Paylaşıldı

Honor'un yeni akıllı bilekliği Honor Band 5'in görüntüsü şirketin en önemli ismi tarafından Weibo üzerinde paylaşıldı.

Huawei'nin alt markası olan Honor, Mi Band'ın rakibi olan Honor Band serisinin en yeni üyesi Honor Band 5 modelini Weibo üzerinde ilk kez sergiledi. Şirketin CEO koltuğunda oturan Zhao Ming yaptığı bir paylaşım ile Honor Band 5'in nasıl göründüğünü takipçileriyle paylaştı.

Genel hatları itibariyle bir önceki model olan Honor Band 4'e bir hayli benzeyen cihaz tasarımsal anlamda çok fazla yenilik içermediği için birçok kullanıcıyı hayal kırıklığına uğratabilir. Şuanda ülkemizde 250 Türk Lirası civarında satışta olan Honor Band 4'ün devam modelinin yani Honor Band 5'in fiyatının Türkiye pazarında ne olacağını şimdilik bilmiyoruz.

Honor Band 5, kandaki oksijen seviyenizi ölçebilecek ayrıca yorgunluk ve halsizlik gibi durumlarınızı da algılayabilecek. Hatta cihazın baş dönmesi gibi rahatsızlıkları da algılayabileceği söyleniyor. Diğer taraftan kalp atış hızı ve benzeri birçok sağlık özelliğini de içerisinde barındıracağını söyleyebiliriz.

Şirket geçtiğimiz yıl Honor 8X ile birlikte Honor Band 4'ü duyurmuştu. Şimdi de Honor 9X ile beraber Honor Band 5'in resmi olarak tanıtılacağı düşünülüyor. Duyurulduktan sonra Türkiye pazarında da kısa süre içerisinde yeni akıllı bilekliği göreceğimizi düşünüyoruz.

Whatsapp