Honor 9 Lite Gelen Yeni Güncelleme İle Yüz Tanıma Özelliğine Sahip Oldu

Huawei'nin orta seviye akıllı telefonlarından biri olan Honor 9 Lite için gelen yeni güncelleme ile beraber yüz tanıma ile kilit açma özelliği cihaza eklendi.

Honor 9 Lite, Hindistan'daki gelen en son güncellemesiyle beraber yüz tanıma özelliğine sahip oldu. Yeni dağıtılan güncelleme genel sistem performansının yanı sıra bir çok kullanıcının hoşuna gidecek olan yüz tanıma kilidi özelliğini Honor 9 Lite için getiriyor. 5 Mart tarihine kadar kademeli olarak dağıtılacak olan güncelleme şuan itibariyle OTA üzerinden dağıtılmaya başladı.

Honor 9 Lite modeli Honor serisinde yer alan yeni akıllı telefon modellerinden bir tanesidir. Avrupa içinde duyurulan bu model dört kamerası ile kullanıcıların dikkatini çeken uygun fiyatlı orta seviye özelliklere sahip bir modeldir. Dağıtılan güncelleme sayesinde sizde Honor 9 Lite cihazınızda yüzünüzü kullanarak telefonunuzun kilidini açabileceksiniz.

Hindistan'da yaklaşık 170 $ civarında fiyat etiketine sahip olan Honor 9 Lite, kullanıcıların yüz tanıma özelliğini kullanarak cihazların kilidini açmasına izin veren cihazlar arasında en ucuz fiyatlı olan cihaz olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Şuanda piyasada yer alan telefonlardan genellikle üst seviye özelliklere sahip olanlar da yüz tanıma özelliği bulunuyor. Yüz tanıma ile kilit açma özelliği telefonların kilidini açmak için hızlı ve biraz güvenli bir yöntemdir ancak kusursuz değildir.

Yakında ülkemizde resmi olarak satışlarına başlayacak olan Honor markasının bu modeli de ülkemize uygun fiyat etiketi ile getirmesini bekliyoruz. Umuyoruz ki bu tarz uygun fiyatlı akıllı telefonlar ülkemize gelmeye devam eder.

Whatsapp